2018-04-04 06:09:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma új feladatokat kaphat

Napi horoszkóp április 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében jár. Úgy hozza az élet, hogy új feladatok kap, a régiek pedig még ma lezárulnak. Ez kedvére való, szereti a kihívásokat. Egyébként is jó hangulatban van, a legszívesebben megállítaná az időt, s nem siettetné, mint máskor.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Most egészségügyi panaszokat jelez a horoszkópja, és emiatt felborulhat a nyugalma. Ne féljen, hamar meggyógyul! Végre egyenesbe jött anyagilag, és e fölötti örömében talán merész beruházásokba fog, átalakíthatja a lakását, kocsit vehet, de arra vigyázzon, adósságokat ne vegyen a nyakába. Próbáljon meg minél többet aludni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Testileg-lelkileg felkészül egy kimerítő, fárasztó napra. Ennek azonban az ellenkezője történik, alig van valami mozgás, még a telefonok is elnémulnak. Ha már így alakult, tegye színesebbé a napot az esti programmal!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Már kora reggel elszabadul a pokol a munkahelyén, de csak akkor tetőzik igazán, amikor a főnöke számon kéri önt egy mulasztás miatt. Éppen elég ez a kellemetlen szituáció ahhoz, hogy tönkretegye az egész napját. Kitartással túljuthat a nehézségeken!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma egy olyan találkozásban lesz része, amely döntő befolyással lesz az elkövetkezendő hónapokra. Az uralkodó bolygója nagyon jó helyzetben áll, úgyhogy kedvező változásokra számíthat a szerelmi életében.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Skorpió jegyében jár, emiatt már közel sem olyan jókedvű, mint volt. Ne adja át magát a rossz hangulatnak! Vessen véget annak az ügynek, ami a búskomorságát okozza, vagy legalább egy időre vonuljon vissza. Ha ezt a feladatot megoldotta, valamivel könnyedebbnek érzi magát.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy vita alaposan kiboríthatja. Ön nem szeret siránkozni, kiabálni, törni-zúzni, ma mégis kedve volna valamit a falhoz vágni... A kibékülés csak úgy lehetséges, ha ön is hajlandó belátni a hibáit. Törekedjen az őszinteségre!
 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az ön jegyében jár, ez kedvez önnek. Egy szövevényes ügy végére tud járni, ezzel jópontokat szerez a főnökénél. Ma kétszer annyi feladatot tud elvégezni, mint máskor.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Beszélgessen a munkatársaival, szakítson erre időt, bármennyire elfoglalt is, mert most fontos információk birtokába juthat. Önnek fontos, hogy mások kedveljék, és a háta mögött is jókat mondjanak önről, ehhez viszont az kell, hogy érezzék, ön is kedveli őket!


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Merkúr még hátráló mozgásban látszik. Sajnos olyan események várhatóak ma, amelyek felzaklatják, elbizonytalanítják. Bölcsebb lenne, ha fontos tárgyalásait, üzleti és családi ügyei rendezését későbbre halasztaná.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Előkészítés nélkül hiába indul harcba. A sikert csak úgy érheti el, ha alaposan kidolgozott stratégiával lép a harcmezőre. Nem szabad veszítenie, mert még egyszer nem nyílik lehetősége az eredményes visszacsapásra.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ügyesen, gyorsan oldja meg a problémákat, senki segítségére nem szorul. Egyedül szeretné befejezni a feladatait, és a babérokat sem kívánja megosztani senkivel. Ám legyen óvatos, ami egyszer sikerült, nem biztos, hogy máskor is beválik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: